RAMBUT GUGUR & BERKELEMUMUR? SHAKLEE turut menyediakan set untuk anda. !

Selamat pagi semua pembaca blog saya,,kali ini saya nak share dgn anda tentang set penjagaan rambut, ramai diantara kite tidak tahu bahawa shaklee turut menyediakan produk penjagaan rambut yg diperbuat dr vitamin dan bahan semulajadi untuk rambut sihat dr dalam,,kami turut menyediakan set Supplement bagi mendapatkan hasil yg optimum,,,Saya ingin berkongsi sedikit testimoni kerana rata-rata wanita selepas bersalin sering diganggu dan dibelenggu dengan masalah rambut gugur,,,

Baik wanita mahupun lelaki, ramai yang mengalami masalahkelemumur dan rambut gugur. Keadaan ini akan menimbulkan ketidakselesaan terutama apabila kulit kepala mula gatal-gataldan lantai rumah dipenuhi dengan rambut. Dulu saya juga begitu. Alhamdulillah setelah mengamalkan Shaklee, masalah rambut gugur sudah diatasi. Suka sebab tak perlu sapu bilik setiap kali habis sikat rambut dah. Pendek kata suami pun perasan.
Apakah punca kelemumur?
  • Kulit kepala berminyak
  • Selalu berpeluh
  • Kurang menjaga kebersihan kulit kepala
  • Cuaca panas
  • Jarang membersihkan kulit kepala
 Apakah punca rambut gugur?
  • Kekurangan zink dalam diet harian
  • Kurang penjagaan kulit kepala

Ramai ibu yang lepas bersalin akan mengalami masalah rambut gugur. Ini sedikit sebanyak akan merisaukan para ibu kerana rambut pastinya adalah mahkota wanita.
prosante

Jadi apakah caranya untuk mengatasi masalah ini? Jawapannya pastilah Shaklee Prosante!Shaklee Prosante adalah rangkaian set penjagaan rambut dan kulit kepala dari Shaklee yang dilengkapi dengan vitamin dan mineral penting yang diperlukan untukkesihatan rambut dan kulit kepala. Hasilnya rambut menawan dan kulit kepala kekal segar dan sihat sentiasa. Jadi tiada lagi masalah rambut gugur mahupun kelemumuryang mengganggu aktiviti harian kita.
Tidak percaya? Jemput baca testimoni mereka yang telah mencuba Shaklee Prosante ini.

Testimoni 1:

prosante copy
Testimoni 2:prosante2 copy

Kenapa Shaklee Prosante adalah yang terbaik? Kerana ia adalah rangkaian produk penjagaan rambut dan kulit kepala dari pembuat supplement kesihatan terbaik. Jadi Shaklee memahami keperluan rambut dan kulit kepala anda agar anda dapat meneruskan aktiviti harian tanpa sebarang gangguan. Masalah saya sudah diatasi.Begitu juga dengan mereka yang telah mencuba Shaklee Prosante. Anda bila lagi?

Selain dari itu,,anda akan rasa perubahannya bile anda ambil dengan set Hair Loss plan yang mengandungi B Complex + Vitamin C + Zinc



set Hair Loss plan

So betul ke makan zinc nie mmg dapat tolong melebatkan rambut boleh la baca testimoni kat bawah nie - sumber-Blog mamafaiz

________________________________________________________


assalamualaikum...
Kak cery, masih kenal dgn saya?R
Saja nak kongsi pasal Shaklee.Aritu ada belikan untuk adik set perawatan rambut PROSANTE. Shukur sgt bila baru dapat tgk hasilnya...rambut adik zura mula nampak lebat dan hitam....yg terperasan tu bila nampak byk anak rambut yg baru dan kulit kepalanya dah tak nampak sgt. itu pun tak tahu nak suggest apa kat dia cuma belikan dia B-comp, zinc & set Prosante..SHUKUR sgt .thanks ye kak..
_______________________________________________________
credit





Sila hubungi saya melalui facebook (PM) or SMS 017 238 4465 untuk dapatkan harga istimewa.

So skrg pilihan ditangan anda,,,

Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan