Jom Bancuh ESP, PD & Meal Shake jadi lazat dan sedap

Ramai yang tertanya-tanye,,,ESP nak bancuh dengan ape jadi sedap dan lazat? Ikot citarasa masing-masing, di sini ada panduan untuk anda mengshake ESP, PD or mealshake dengan lazat...sy suke ESP dengan milo, mmg marvelous,,,ni resepi ESP/PD/Mealshake anda,,,
(1)  Asas:
  • ESP + Air suam ~~ Rasanya seperti air soya buatan sendiri tanpa gula, sedap! 

  • Performance Drink + Air suam ~~ Rasanya seperti air oren Tang
  • Mealshake + Air suam ~~ Rasanya seperti Milkshake McD vanilla.

  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (blend)
  • ESP + Shaklee MealShake
  • ESP + Shaklee Performance Drink
  • ESP + Shaklee Performance Drink + MealShake Shaklee ~~ TERBAEK!!
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + Tropicana Twister
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih, peria, pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + Sirap bandung
  • ESP + Meal Shake + Aiskrim (buatan sendiri)...resipi leh check di bawah
  • dan lain-lain... boleh tambah mengikut kreativiti anda.


ESP ni rasa ni takdelah macam soya yang kita beli dalam kotak tu, ada manis² gitu. ESP ni rasanya
lemak namun tidak manis. saya suka bancuh ESP nie dengan freshmilk. bila ketiadaan freshmilk itu, 
saya bancuh jek dengan plain water.. sedappppp jugak.. hehe


Kepada yang belum mendapatkan Mighty 3 Gem (Shaklee ESP, Performance Drink & Meal Shake)
boleh hubungi saya untuk mendapatkan harga yang istimewa . Belum terlambat untuk anda sediakan
kelengkapan/persediaan ramadhan untuk anda seisi keluarga. (^_^)

Sedikit perkongsian kebaikan Mighty 3 Gem :
  • bertenaga sepanjang hari
  • membantu dalam meningkatkan tahap kecekapan dan penumpuan 
  • memelhara kesihatan secara menyuluruh


**Resepi ini hanya cadangan. Sila hubungi pengedar Shaklee anda untuk mendapatkan konsultasi 
lanjut mengenai pengambilan ESP, Performance Drink dan Mealshake (sukatan, jadual, dan sebagainya).

Sebarang pertanyaan untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya di Facebook(PM) or;

SMS/Call : 017 238 4465





(2) Campuran:

        Sangat disyorkan untuk individu yang kali pertama/kurang biasa minum protein soya.

Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan