Pengalaman Saya Bersama Shaklee

1st of all terima kasih kepada kawan baik saya Zainora Shaklee, dengan adenya tali persahabtan antara kami, tercipta la blog ini secara rasminya 17 May 2012..heheh tak sangka cik salmah ade blog...hehehe...penuh dengan rasa semangat dan teruja yang membuak2 untuk memberitahu kepada sesiapa saje diluar sana mengenai pengalaman saya bersama shaklee,,,ini adalah kerana ingin berusaha menjaga kesihatan dalaman dan luaran untuk diri sendiri dan yang penting utk my little baby yang sekarang sudah pun berusia 11 bulan 20 hari..lgi 10 hari saje lagi anak mama Muhammad Aidil Haqim gnap setahun dan sekarang masih lagi menyusu badan walaupun dah pun di bantu dengan FM,,,,

Bermula detik bersama shaklee apabila ingin menjadi sihat dan bernutrisi semasa menyusukan anak sy secara exclusife selama 7bulan,,ok la tu kan,,,hehehe ,,,dengan memulakan set trial pack sebnyak dua kali, dan seterusnya amik full pack memandangkan harga yang lebih jauh murah....highly recommended...Ini dia...

Tak tau nak kate ape,,1st ade blog la katakan,,heehehe...bile amik set ni badan yang selalu je keletihan alhamdulillah cukup bertenaga walaupun tido mlm tak nyenyak,,skrg dah stop mmg terase betol perbezaan nye..lps ni mmg nak grab satu utk diri sendiri ni,,byk lagi nak cite,,nanti saya sambung lg ey,,


Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan