Kenapa Tubuh Anda Perlukan Energizing Soy Protein (ESP)

Kalau nak citer pasal ESP ni mmg mcm2 kebaikan nye,,bayangkan saya dah lebih 3minggu tak mngepam oleh kerana handle avent tu hilang ntah ke mana dengan keja plak skrg tgh byk,,,so langsung tak pam balik bg direct feeding je kan baby,,kalau nak ikotkan susu dh kering kot...sbb tak stimulate dan dah lari timingnye..tapi alhamdulillah, walaupun dah lame tak mengepam harini dan smlm pam walaupun tak byk dapat jugak la bwk balik 4oz,,kire ade ok la,,tp mmg niat mase mule ngadung nak nyusu kan anak sampai umur 2 tahun,, mmg secara exclusive disyorkan 6bulan kan,,,smua org kalau boleh nak bagi lebih dr itu, kalau boleh 2 tahun full kan,,tp nak wat camne kesibukan berkeja yg jd penghalang,,tp at least mama berusaha adekan jugak susu utk aidil,,bile dah start balik minum ESP ni cik B tetiba haritu bengkak plak,,,sronok la kan,,lagi tentang ESP ; -

Kenapa suplement protein ESP daripada Shaklee ni HOT SELLER? Ini adalah kerana ia anda mengatasi MASALAH-MASALAH yang disenaraikan berikut : 

  1. Bayi anda TAK CUKUP BERAT
  2. Susu TAK BANYAK
  3. Susu KURANG PEKAT
  4. Kulit BERPARUT JERAWAT
  5. Kulit BERJERAWAT
  6. Kulit KUSAM
  7. Kulit BERMINYAK
  8. LETIH LESU
  9. KUAT MENGUNYAH (lapar sokmo)
  10. PAYUDARA KENDUR
  11. dan BANYAK lagi ..
Paling penting anda harus ingat, pengambilan ESP amat digalakkan dalam mana-mana set/suplemen Shaklee yang anda ambil kerana ESP ini, yakni the ever best protein supplements yang SAYA PERNAH AMALKAN membantu dalam menghasilkan SEL tubuh yang SIHAT. Sel yang sihat pula dapat menyerap vitamin-vitamin lain dengan lebih baik berbanding sel yang kurang/tidak sihat.


Energizing Soy Protein – Vanilla (website Shaklee Malaysia)

  • Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi 
  • Energizing Soy Protein merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semula jadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. 
  • Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya. Tumbuhan berprotein yang berkualiti tertinggi dengan kandungan 14 gram protein soya sihat dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan 
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot 
  • Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal 
  • Membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolestrol normal 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


credit

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ Call : 017 2384465

Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan