Bila mak ayah mengadu sakit urat, sakit tumit kaki, kebas-kebas & kurang selera makan.

Selain famous untuk penyusuan, supplemen utk kanak-kanak, rambut gugur,eczema,khas untuk isterianda yang selalu rasa lemak/lesu dan banyak lagi masalah kesihatan yang lain, ramai juga customer saya yang membeli utk ibu dan ayah mereka. Ialah sebagai seorang anak, mana mungkin kita duduk diam bila mak ayah mengadu sakit pinggang, sakit tumit, kebas-kebas kaki, sakit urat dan sebagainya. Mereka ibu ayah yang selama ini mengandungkan kita, menjaga, membesarkan kita. Hari ni saya sharekan supplemen mampu milik untuk semua. Jom kita hadiahkan untuk ibu ayah yang selama ni byk berkorban untuk kita. Pasti mereka tersenyum gembira, menggembirakan ibu ayah juga antara sebab dibukakan pintu rezeki untuk si anak :)


Meal Shake, B Complex & Ostematrix

Ostematrix diformulasikan dengan gabungan kalsium, magnesium dan vitamin D. Kalsium yang dilengkapi dengan magnesium dan vitamin D lebih memudahkan penyerapan kalsium oleh badan, sebab itu ramai yang mendapat kesan yang hampir serta-merta. Dengan cara pengambilan yang betul, ostematrix membantu mengurangkan simptom-simptom seperti kebas-kebas, cramp, sakit pinggang, sembelit dan sebagainya.*

B Complex Shaklee Mengandungi kesemua 8 Vitamin B yang penting yang mana antara fungsinya membantu mengurangkan stress,merangsang fungsi otak;membantu kesihatan sistem saraf;mencegah kelesuan;meningkatkan stamina;membantu sistem pencernaan dan metabolisma.

Mealshake
Complete Nutrients - Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.
Supplies Key nutrient to cells - Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.
Anti-Oxidants - Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.
.

credit to kak hasmah~*
Salam...

Semalam mak ade cakap yang abah dah tak sakit pinggang lagi sejak makan Ostematrix yang saya bekalkan pada abah...Abah bekas cikgu yang sangat suka megajar sehingga hari ini beliau masih lagi buat kelas tuisyen untuk budak-budak darjah 6 sampaikan rumah pun disiapkan bilik khas untuk budak-budak tuisyen...saya rasa kalau abah diberi peluang lagi untuk mengajar mesti dia nak..minat dan semangat mengajar abah tak pernah pudar walau sedikit pun...itu yang membuatkan saya sangat bangga dengan abah..

Lagi satu perangai abah bila sakit dia takkan susahkan anak-anak..selalu cakap dia sihat je...sedangkan bila tanya mak abah tengah sakit..bulan lepas mak bagi tau abah sakit pinggang..tu yang saya bagi sebotol Ostematrix, lagi pun abah kurang minum susu..selalu makan ubat klinik je..dah sebulan juga abah makan Ostematrix dan dah nampak kesannya... "nanti kakno bekalkan lagi Ostematrix untuk abah ye"

Abah tetap tersenyum walaupun tengah sakit..untuk mak pula saya belikan B Complex..mak memang makan B Complex dah lama dah..memang dia suka sangat B Complex sebab kata mak "badan mak tak penat kalau makan B Complex"..maklumlah mak saya ni memang suka sangat berjalan..semalam baru je berjalan ke Nilai 3..rilex je dia jalan dari satu kedai ke satu kedai..hehe..
credit 


@yahoo.com.my

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui Facebook (PM) or:
Email : ;llinda_najib83
SMS/ WhatsApp :      017 238 4465

Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan