TESTIMONI : BACAAN GULA TURUN DARI 22.3 HINGGA 7.7 SELEPAS 18 HARI DENGAN VIVIX!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Bergenang arimata saya pagi tadi...terharu dan seronok sangat lepas dapat email dari loyal customer saya Puan Sue tentang perubahan yang dialami ibunya selepas mencuba Shaklee Vivix awal bulan May lepas. Syukur sangat-sangat!!

Jom kita tengok apa kata Puan Sue tentang perubahan positif ibunya selepas 18 hari mencuba Shaklee Vivix.



Alhamdulillah nampaknya mak saya serasi dengan vivix tu. Sebelum ni dah banyak makan macam-macam ubat...tak kira la yang MLM ke, yang bukan MLM pun...semua yang orang cakap ok dia try. tapi semuanya mcm tak serasi, ada jer side effect nya. Bacaan kencing manis dia pun makin bertambah sehingga pernah mencapai 29 mmol/L dan dimasukkan ke wad.

Tapi alhamdulillah lepas saya beri vivix tu, paras gula nya makin menurun.*
 

Ini pula rentetan bacaan gula dalam darah ibu Puan Sue selepas 18 hari dengan Shaklee Vivix:-
01 Mei 2012 - emak makan vivix buat kali pertama pada pagi tu lepas sarapan. Test darah: Bacaan - 22.3 mmol/L.

04 Mei 2012 - Test darah : Bacaan - 13 mmol/L. Saya call emak cakap dia tengah menyapu sampah di luar rumah dan rasa sihat   
                      sedikit. Sebelum ni asyik baring jer sebab tak larat dan gelap mata.

11 Mei 2012 - Test Darah : Bacaan - 10 mmol/L. Emak cakap dah tak selalu rasa dahaga macam dulu. Rasa lebih bertenaga.

12 Mei 2012 - Test Darah : Bacaan - 11 mmol/L. Naik sikit sebab mak kata semalam makan sup, lepas tu terus sakit kepala.

18 Mei 2012 - Test Darah : Bacaan - 7.7 mmol/L. alhamdulillah...makin turun nampaknya.

Minggu ni belum check lagi. Saya mmg belikan dia alat test gula dalam darah jenama omron tu supaya dia dapat selalu check.

Anda boleh baca testimoni pengguna Shaklee Vivix yang lain di sini.


PENTING!
  • Vivix TIDAK BOLEH diambil oleh ibu mengandung dan menyusukan anak serta mereka 18 tahun ke bawah.
  • Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.

Sesuai untuk mereka yang tidak gemar makan banyak2 vitamin berbentuk pil/tablet. Vivix hanya sesudu teh sekali sehari sudah mencukupi!

Jom hadiahkan untuk ibubapa kita yang banyak berjasa membesarkan kita sejak dari kecil. Kesihatan yang baik lebih tinggi nilainya dari wang ringgit! Kan..kan..kan..(^_^)

credit











Saya adalah pengedar sah Shaklee [id 884781].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Maslinda M Najib
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 884781 ]
♥ Contact No | WhatsApp :017 238 4465
♥ Emel : linda_najib83@yahoo.com.my
♥ Laman web: littlesweetyshopmart.blogspot.com


Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan