*TESTIMONI : Sunburn cepat hilang & takde lagi jerawat 'jahat' bila period!



Seronok bila dapat feedback pengambilan vitamin dari Pn. Azifah melalui e-mail. Jom kita share: 



" *Mula-mula akak tak perasan ada apa2 perubahan selepas amek Shaklee ngan awak hari tu. Tapi baru2 ni akak gi wat field work kat Rawang. Satu hari berjemur bawah matahari terik. Sebelum tu akak memang dah fikir, mesti balik ni sunburn habis muka ni. Biasa kalo akak keje luar mcm ni memang sampai seminggu baru hilang belang kat muka. Macam biasa, bila sampai rumah akak terus check muka. Memang ada belang kat tepi muka, tapi tak la gelap sangat. Dua hari lepas tu, akak tengok hilang dah bekas sunburn tu. Wahh... excited giler dibuatnya, Terus terfikir nak e-mail awak hari ni.Lagi satu, jerawat yang selalu kuar tiba2 masa kita nak period atau masa bangun tidur tu. Alaaa... akak panggil 'jerawat jahat' sebab dia kuar sebijik je tetiba terus masak (kaler kuning). Biasa memang akan kuar tiap kali nak datang bulan. Kadang2 kuar kalau muka kita tak basuh besih2. Sejak akak amek GLA ni akak perasan, takde la jerawat tu kuar lagi. Dah 3 bulan macam tu... best2.. mesti nak order lagi ngan Zeti habis bulan ni."


Sebenarnya Pn. Azi ni amalkan bukan GLA Complex sahaja. Dia juga ada ambil beberapa jenis suplemen lain iaitu B-Complex, Vita-C dan Energising Soy Protein. Baca fungsi setiap vitamin di sini 

Nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya.. 


*kenyataan ini adalah pengakuan pengguna, kesan produk adalah berbeza ke atas individu



Credit bigsmilezone

 

Saya adalah pengedar sah Shaklee [id 884781].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.


Maslinda M Najib

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 884781 ]
♥ Contact No | WhatsApp :017 238 4465

♥ Emel : linda_najib83@yahoo.com.my
♥ Laman web: littlesweetyshopmart.blogspot.com


Maslinda M Najib

Mama kpd dua org hero, isteri kpd suami yg soleh dan penyayang, anak kpd bonda dan ayahdanda yg ohsem dan ingin menjadi..kaya, berjaya, jutawan, hartawan, dermawan yang solehah..amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan